De werf

In 2008 heeft Jetten Shipyard haar huidige locatie betrokken en in 2011 volledig uitgebreid en aan de laatste milieu-eisen aangepast. Zo is de volledige verharding buiten voorzien van een vloeistofdichte vloer en is er een milieustraat geïnstalleerd waarbij het afval gescheiden en geminimaliseerd wordt.

Bij deze verbouwing is er tevens een nieuwe hal van 1200 m2 energie-arm bijgebouwd voor een verlaagde co2 uitstoot en zijn er voor de afleveringen 5 boothuizen met garages en een 40 tons bootlift aangelegd. Jetten Shipyard heeft daarbij een showroom gerealiseerd om haar klanten optimaal de Jetten Shipyard experience te laten beleven.


 

Ambachtelijk tot in detail

 

Elk motorjacht van Jetten Shipyard staat garant voor bewezen kwaliteit van hoogwaardig niveau. Vanuit onze ambities combineren wij ambachtelijke scheepsbouw met de meest moderne technieken. Vanaf de basis tot de finishing touch is uw motorjacht in handen van specialisten. Vakmensen met jarenlange ervaring in scheepsinstallatietechniek, scheepsbetimmering en hoogwaardige stoffering. Jetten Shipyard heeft ruime ervaring met maatwerk en stelt hoge eisen aan de eindcontrole van de motorjachten. Dat staat garant voor optimale veiligheid, de beste vaareigenschappen, top of the bill installatiewerk en dus vele jaren onbezorgd genieten van vakmanschap en kwaliteit.