Visie en missie

Intro

 

Jetten Shipyard is een echt familiebedrijf, en we zijn er trots op dat de meeste medewerkers van het eerste uur nog altijd werkzaam bij ons zijn. Sinds de oprichting in 1997 zijn wij van een uitvoerend scheepsinstallatiebedrijf geëvolueerd naar een hoogstaande jachtbouwer. 

Vanaf 2000 is Jetten Shipyard begonnen een eigen lijn schepen te bouwen. Dit is een zeer succesvolle overstap geworden, want  anno 2017 is Jetten Shipyard de trendsetter van de moderne internationale staal- en aluminium jachtbouw.

 

Visie

 

Door voortdurend te ontwikkelen en te innoveren is Jetten Shipyard al jaren de trendsetter op het gebied van vernieuwingen in de internationale staal- en aluminium jachtbouw. Jetten Shipyard is al jaren in staat de klantverwachtingen keer op keer te overtreffen op het gebied van mogelijkheden, innovatie, levertijd en kwaliteit. Wij doen dit door samenwerking te zoeken met specialisten voor verschillende disciplines en door maximaal gebruik te maken van de synergie effecten van de verschillende pijlers van ons bedrijf.

 

Missie

 

Jetten Shipyard heeft één doel en dat is u optimaal laten genieten van uw Jetten jacht. Genieten van de beste vaareigenschappen en een hoogwaardige afwerkingsniveau. Bovendien is uw motorjacht gebouwd door vakmensen die ambachtelijke kwaliteit weten te combineren met de nieuwste technieken. Dat zijn onze uitgangspunten, daarmee garanderen wij u vele jaren vaarcomfort. Dat is onze missie.