Innovatie

Schilderwerk 

Jetten beschikt vanaf 1 oktober 2017 over haar eigen hypermoderne schilderhal. Ingericht in    samenwerking met JAS Innovatie en Rowit. Ons proces is kwalitatief dusdanig hoogstaand, dat wij als enige Jachtbouwer door AKZO zijn gecertificeerd. Uw boot wordt dan ook afgeleverd met dit bewijs van kwaliteit en u krijgt hier dan ook uitgebreide garantie op.

Glas

Dubbel geïsoleerd ingelijmd glas toegepast in motorjachten tot 15 meter, is een innovatie van Jetten, ontwikkeld samen met haar toeleverancier Royal Maritiem. Reeds vanaf 2013 bouwen we dit in onze boten standaard in. Echter de levensduur bleek niet altijd optimaal te zijn. Het procedé waarmee de productie van onze beglazing plaats vindt is inmiddels dusdanig drastisch geïnnoveerd dat hierdoor een zeer lange levensduur is verkregen. Onder voorwaarden krijgt u dan ook inmiddels 5 jaar garantie op het glas. Glas dat in het verleden vervangen diende te worden gebeurde altijd onder garantie of coulance.

Optimale vaareigenschappen

Een Jetten onderscheidt zich niet alleen in haar design en afwerking, maar ook in vaareigenschappen. Wij passen innovatie techniek toe, zoals de Fast Displacement Hull Form en gyro stabilisatoren. Zelfs bij onstuimig weer blijft uw Jetten opmerkelijk comfortabel varen. De Beach 45 overtuigde dusdanig met zijn vaareigenschappen, dat deze de prestigieuze ‘Powerboat of the Year’ award won.